Домашні коптильні
Часто задавані питання
Сколько лет на рынке работает компания Смакуй?
Сколько у Вас постоянных клиентов?
В каких странах используют Ваше оборудование?
Что о Вас говорят клиенты?
Ваша продукция сертифицирована?
Любите домашні копченості та хочете не переплачувати за них? Тоді варто купити коптильню для домашнього копчення. Ви зможете використовувати її у квартирі або у дворі приватного будинку. Універсальна коптилка для приготування м'яса, риби, птиці та інших улюблених страв дозволить отримати смачні делікатеси за вигідною ціною.
Домашні коптильні для копчення: Специфіка приготування
Копчення - це теплова обробка продуктів димом. Залежно від розташування джерела диму, продукти обробляються різною температурою. Тому якщо коптильня обладнана додатковими рівнями, можна одночасно готувати продукти різного типу.
Коптильні від інтернет-магазину Смакуй поділяються на види:
За температурою копчення:
- Гаряче – температура від 45 до 120 градусів.
Такий спосіб не вимагає додаткового в'ялення, продукт виходить м'яким і менший за терміном зберігання. - Холодне - більш тривалий та професійний процес приготування при температурі 19-25 ° C, за правильних умов можуть зберігатися до місяця.
За джерелами нагріву:
- Готові на відкритому вогні
Для тих хто планує коптити на дачних ділянках або приватному дворі на відкритому повітрі рекомендуємо купити ящик для копчення. Він має форму коробки коптильні, з кришкою будиночок. Гідрозатвором виступає жолоб, розташований по периметру короба. Обов'язковий аксесуар таких коптильон - термометр. - На газових та електричних поверхнях
Компактні коптильні круглою формою, тому на варильній поверхні займають одну конфорку. Їх можна використовувати на відкритому вогні. Крім термометра необхідно встановити відвід для диму і направити його у витяжку або у вікно (залежно від розташування вашої печі).
Обладнання для домашнього копчення від інтернет-магазину «Смакуй»
Всі апарати для копчення в домашніх умовах виготовлені з нержавіючої сталі марки AISI 430. З ними приготування ваших улюблених делікатесів буде простим і швидким.
Залежно від рецепту час приготування:
- Гаряче копчення може тривати від 30 хвилин до 2-х годин.
- Холодне копчення - до 2 діб з підготовкою товару. Враховуйте, що генератор пари розрахований на 3 години роботи, після чого потрібно досипати тріску.
Для розширення функцій, а також за контролем приготування коптильню для копчення можна доукомплектувати аксесуарами:
- біметалічний термометр;
- установки для копчення (решітки, що збільшують кількість рівнів та піддони);
- шланг відводи для диму;
- а також аксесуари коптильника тріска та лляний шпагат.
Все це можна купити в Україні (Київ, Харків та інші населені пункти), зробивши замовлення на сайті smakui. Гарантуємо швидку доставку та професійну допомогу.