Зворотний дзвінок

Коптильні холодного копчення

Часто задавані питання

Сколько лет на рынке работает компания Смакуй?

Сколько у Вас постоянных клиентов?

В каких странах используют Ваше оборудование?

Что о Вас говорят клиенты?

Ваша продукция сертифицирована?

Приготування таким способом – це трудомісткий процес, після якого можна отримати м'ясо, ковбаси, рибу та інші смаколики тривалого терміну зберігання. Щоб отримати такий продукт, вам знадобиться установка для холодного копчення:

  1. коптильна камера
  2. димогенератор
  3. компресор та шланги для подачі диму
  4. тріска або тирса
  5. шланг для відведення диму (важливо використовувати у коптильнях для квартири)

Домашня коптильня холодного копчення

Холодне копчення відбувається за низьких температур 15-25 градусів. У цей час відбувається усушка продукту, при цьому жир зберігається, а смакові якості покращуються. Під дією коптячого диму низької температури продукт просочується смолистими речовинами, оцтовою та мурашиною кислотою, фенолами та деякими похідними альдегідів, які є продуктами кіптяви.

Попередньо продукт потрібно просолити нітритною сіллю та просушити. Правильна підготовка - запорука того, що ваш продукт буде смачним і збереже максимальну кількість корисних речовин.

Якщо ви гурман і любите смачний і корисний продукт, вам варто купити обладнання для холодного копчення.

На сайті компанії "Смакуй" представлено обладнання, яке дозволить холодне копчення як для квартири, так і для дачі. Вона не залежить від джерела нагріву та не призначена, щоб готувати на дровах або використовувати її як піч для дачі. Принцип холодного копчення:

  1. У димогенераторі тліє тріска або тирса. Він розрахований на 3 години роботи, тому для тривалого безперервного копчення потрібно періодично додавати деревні сегменти.
  2. За допомогою компресора та шланга для подачі диму його направляють у відсік із продуктами. Такий пристрій дозволяє виключити роботу з охолоджувачем.
  3. Відділ із продуктами обов'язково повинен бути з гідрозатвором, для його герметичності та штуцером для відведення зайвого диму. Це забезпечить рівномірну подачу диму. Якщо готувати в закритому приміщенні обов'язково виводити дим спеціальним шлангом, спрямованим у витяжку або вікно.

Подивившись на фото такого обладнання, може скластися враження, що це міні-фабрика для виготовлення копчених вишукувань. Насправді ж це комплект робить коптильню універсальною. Для гарячого способу вам знадобиться встановити коптильний короб на джерело нагріву.

Купити коптильню холодного копчення для домашніх умов в Україні.

Де купити в Україні дешево коптильню холодного копчення? На сайті інтернет магазину smakui найкраще співвідношення ціна-якість, професійний підхід, доставка у Київ, Харків та інші міста країни. У нас ви зможете не тільки дізнатися, скільки коштує, але й замовити коптильню в кредит.