Коптильні холодного копчення
Часто задавані питання
Сколько лет на рынке работает компания Смакуй?
Сколько у Вас постоянных клиентов?
В каких странах используют Ваше оборудование?
Что о Вас говорят клиенты?
Ваша продукция сертифицирована?
Приготування таким способом – це трудомісткий процес, після якого можна отримати м'ясо, ковбаси, рибу та інші смаколики тривалого терміну зберігання. Щоб отримати такий продукт, вам знадобиться установка для холодного копчення:
- коптильна камера
- димогенератор
- компресор та шланги для подачі диму
- тріска або тирса
- шланг для відведення диму (важливо використовувати у коптильнях для квартири)
Домашня коптильня холодного копчення
Холодне копчення відбувається за низьких температур 15-25 градусів. У цей час відбувається усушка продукту, при цьому жир зберігається, а смакові якості покращуються. Під дією коптячого диму низької температури продукт просочується смолистими речовинами, оцтовою та мурашиною кислотою, фенолами та деякими похідними альдегідів, які є продуктами кіптяви.
Попередньо продукт потрібно просолити нітритною сіллю та просушити. Правильна підготовка - запорука того, що ваш продукт буде смачним і збереже максимальну кількість корисних речовин.
Якщо ви гурман і любите смачний і корисний продукт, вам варто купити обладнання для холодного копчення.
На сайті компанії "Смакуй" представлено обладнання, яке дозволить холодне копчення як для квартири, так і для дачі. Вона не залежить від джерела нагріву та не призначена, щоб готувати на дровах або використовувати її як піч для дачі. Принцип холодного копчення:
- У димогенераторі тліє тріска або тирса. Він розрахований на 3 години роботи, тому для тривалого безперервного копчення потрібно періодично додавати деревні сегменти.
- За допомогою компресора та шланга для подачі диму його направляють у відсік із продуктами. Такий пристрій дозволяє виключити роботу з охолоджувачем.
- Відділ із продуктами обов'язково повинен бути з гідрозатвором, для його герметичності та штуцером для відведення зайвого диму. Це забезпечить рівномірну подачу диму. Якщо готувати в закритому приміщенні обов'язково виводити дим спеціальним шлангом, спрямованим у витяжку або вікно.
Подивившись на фото такого обладнання, може скластися враження, що це міні-фабрика для виготовлення копчених вишукувань. Насправді ж це комплект робить коптильню універсальною. Для гарячого способу вам знадобиться встановити коптильний короб на джерело нагріву.
Купити коптильню холодного копчення для домашніх умов в Україні.
Де купити в Україні дешево коптильню холодного копчення? На сайті інтернет магазину smakui найкраще співвідношення ціна-якість, професійний підхід, доставка у Київ, Харків та інші міста країни. У нас ви зможете не тільки дізнатися, скільки коштує, але й замовити коптильню в кредит.