Зворотний дзвінок

Дріжджі Пивоварні Fermentis S-189 (11 г)

  • Виробник:
  • Артикуль: 23017
  • Модель: Дріжджі Пивоварні Fermentis S-189 (11 г)
    • 0 відгуків
Дріжджі Пивоварні Fermentis S-189 (11 г)
image-description
250 грн.
Наявність: В наявності
faq

Дріжджі низового бродіння Fermentis Saflager S-189 мають швейцарське походження - пивоварня Hürlimann. Дуже популярний дріжджовий штам як у домашніх пивоварів, так і у дрібних та середніх виробників якісного пива. Saflager S-189 мають стабільну нейтральну ароматику, що дозволяє створювати лагери з дивовижною м'якістю та "питкістю".

Температура бродіння: 9-22*С. Ідеально при: 12-15*С.
Дозування: 8-12 грам на кожні 10л. пива при температурі бродіння 12-15*С
При температурі бродіння менше 12 * С потрібно збільшити дозування дріжджів.

- загальний вміст ефірів: 37 ppm при 18°P та 20°C на EBC

- загальний вміст вищих спиртів: 228 ppm при 18°P та 20°C на EBC

- загальний вміст залишкових цукрів: 22 г/гл (відповідає 86% видимої здатності, що зброджує)

- здатність до пластівців: пилоподібна

- % сухих дріжджів: 94,0 – 96,5

- Кількість живих клітин при упаковці: > 6 x 109 /г

- Загальний вміст бактерій*: < 5 / мл

- Оцтові бактерії*: < 1 / мл

- Молочнокислі бактерії*: < 1 / мл

- Педіококи*: < 1 / мл

- Дикі дріжджі не Saccharomyces*: < 1 / мл

Патогенні мікроорганізми: Відповідно до законодавства

*ці значення відповідають наступній пропорції засіву: 100 гр сухих дріжджів на 1 гл – це більш ніж 6 x 106 клітин на мл сусла

Написати відгук

Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Погано

Добре

Часто задавані питання

Сколько лет на рынке работает компания Смакуй?

Сколько у Вас постоянных клиентов?

В каких странах используют Ваше оборудование?

Что о Вас говорят клиенты?

Ваша продукция сертифицирована?