Зворотний дзвінок

Дріжджі Пивоварні Fermentis S-23 (11,5 г)

  • Виробник:
  • Артикуль: 23018
  • Модель: Дріжджі Пивоварні Fermentis S-23 (11,5 г)
    • 0 відгуків
Дріжджі Пивоварні Fermentis S-23 (11,5 г)
image-description
215 грн.
Наявність: В наявності
faq

Дріжджі низового бродіння з Берлінського пивоварного інституту VLB рекомендуються для фруктових та ефірних профілів пива типу табір. Нижча здатність даного штаму, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш повним смаком.

Ідеальна температура бродіння: 12-15°C

Підходить для виготовлення таких сортів пива: Айсбок, Американський преміум табір, Богемський Пільзнер, Віденський табір, Витримане в дереві пиво, Доппельбок.

Характеристика: дріжджі для пива Saflager S-23 – це штам низового бродіння походить з Берлінського науково-дослідного інституту пивоваріння VLB, у якому він відомий під назвою RH. Він зокрема використовується у промисловому виробництві у Західній Європі. Ці дріжджі дозволяють отримати фруктові та ефірні Пілси.

Дозування: 1 пакетик Saflager S-23 (11,5 г) на 20-30 л сусла. Необхідно збільшити дозування в 2-3 рази, якщо температура бродіння нижче 9 °C.

Рекомендована температура бродіння Saflager S-23 9°C – 15°C, оптимальна 12°C

Зберігати Saflager S-23 у сухому та прохолодному місці <10°C. Після розкриття пакет повинен бути щільно закритий і зберігатися при 4С°. Використовувати протягом 7 наступних днів після розтину. М'які або пошкоджені пакети в жодному разі не повинні бути використані.

Написати відгук

Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Погано

Добре

Часто задавані питання

Сколько лет на рынке работает компания Смакуй?

Сколько у Вас постоянных клиентов?

В каких странах используют Ваше оборудование?

Что о Вас говорят клиенты?

Ваша продукция сертифицирована?