Дріжджі Пивоварні Fermentis S-23 (11,5 г)
Дріжджі низового бродіння з Берлінського пивоварного інституту VLB рекомендуються для фруктових та ефірних профілів пива типу табір. Нижча здатність даного штаму, що зброджує, дозволяє варити пиво з більш повним смаком.
Ідеальна температура бродіння: 12-15°C
Підходить для виготовлення таких сортів пива: Айсбок, Американський преміум табір, Богемський Пільзнер, Віденський табір, Витримане в дереві пиво, Доппельбок.
Характеристика: дріжджі для пива Saflager S-23 – це штам низового бродіння походить з Берлінського науково-дослідного інституту пивоваріння VLB, у якому він відомий під назвою RH. Він зокрема використовується у промисловому виробництві у Західній Європі. Ці дріжджі дозволяють отримати фруктові та ефірні Пілси.
Дозування: 1 пакетик Saflager S-23 (11,5 г) на 20-30 л сусла. Необхідно збільшити дозування в 2-3 рази, якщо температура бродіння нижче 9 °C.
Рекомендована температура бродіння Saflager S-23 9°C – 15°C, оптимальна 12°C
Зберігати Saflager S-23 у сухому та прохолодному місці <10°C. Після розкриття пакет повинен бути щільно закритий і зберігатися при 4С°. Використовувати протягом 7 наступних днів після розтину. М'які або пошкоджені пакети в жодному разі не повинні бути використані.