Ареометр професійний для вина (цукру)

Ареометр професійний для вина (цукру), Зображення 1
Є в наявності
Артикуль: 123914
150 грн.

Ареометр для вина (цукрометр) - це точний прилад, що допомагає виміряти щільність цукру у водному розчині. Він використовується під час приготування вина, пива, браги, настоянок і безліч інших алкогольних напоїв.

Якщо ви виробляєте сухе, солодке або напівсолодке вино в домашніх умовах, то вам необхідно купити ареометр для вина, для того щоб виміряти вміст цукру в розчині. Адже від цього залежить якість кінцевого продукту. Тому важливо вимірювати цей показник на усіх етапах приготування вина: до, в час і після бродіння. Це дозволить отримати вино з оптимальною міцністю.

Щоб використати ареометр для вина, не потрібна детальна інструкція. Досить опустити його в ємність з суслом, і прилад відразу покаже концентрацію цукру. Кожне ділення шкали професійного ареометра дорівнює приблизно 10 г цукру на літр рідини. Навіть новачок у винокурінні легко підрахує цей показник, якщо наважиться купити ареометр для цукру.

Головна перевага ареометра для визначення цукру - висока точність. Його похибка складає не більше 0,1%. Це дозволяє точно підрахувати, як треба змінити вміст цукру, щоб приготувати кінцевий продукт з вибраною міцністю.

Щоб купити ареометр для вина в Києві, досить звернутися в компанію "Смакуй". Ми продаємо великий асортимент обладнання і аксесуарів для початківців і закоренілих винокурів. Окрім ареометра для цукру у нас можна за доступними цінами придбати самогонні апарати, пивоварні і комплектуючі до них.


Шкала - 0-25%

Довжина - 28см

Написати відгук

Немає відгуків про цей товар.