Зворотний дзвінок

Рефрактометр ATC-120 для цукристості і щільності пива сусла

  • Виробник:
  • Артикуль: 123931
  • Модель: Рефрактометр ATC-120 для цукристості і щільності пива сусла
    • 0 відгуків

Короткий опис

Рефрактометр для вимірювання рівня цукру – універсальний пристрій, за допомогою якого можна визначити щильність сусла від 1,000 до 1,120 sh та сахору від 0 до 32 brix. Тому його використовують як у...

Короткі атрибути

Артикул - 123931
Рефрактометр ATC-120 для цукристості і щільності пива сусла
image-description
950 грн.
Наявність: В наявності
faq

Рефрактометр для вимірювання рівня цукру – універсальний пристрій, за допомогою якого можна визначити щильність сусла від 1,000 до 1,120 sh та сахору від 0 до 32 brix. Тому його використовують як у пивоварінні, так і винокурінні.

Цей рефрактометр визначає щільність сусла завдяки ефекту заломлення світла. Це дуже простий у використанні пристрій.

Як користуватись рефрактометром:


  1. Помістіть небагато рідини між прозорими пластинами та перевірте через окуляр рівень цукру.
  2. Подивиться через нього на світло. У рідинах з різною щільністю світло проходить під різними кутами від цього змінюється показник рефрактометру на спеціальній шкалі.
  3. Обережно витріть м'якою тканиною лінзу після кожного виміру.


Дбайливо повадьтесь з рефрактометром, перешкоджайте його падіння, адже можна пошкодити його лінзи й зіпсувати його.


Написати відгук

Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Погано

Добре