Набір спецій для Глюбір Баварський (1.5 л)

Набір спецій для Глюбір Баварський (1.5 л) , Зображення 1
Є в наявності
Артикуль: 16196
165 грн.

З настанням холодів приходить пора пивного глінтвейну, який сподобається і пивним ентузіастам, і тим, хто «взагалі-то я пиво не дуже». Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).

Приготування глюбіру Баварський
- 1.5 л темного або нефільтрованого пива
- Цей набір спецій
- 100 мл віскі або бурбону
- 2 чайних ложки цукру

Приготування:
У ємності на слабкому вогні розігрійте пиво до 70° С. Додайте вміст набору і цукор.
Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру.
Вимкніть нагрів раніше, ніж пиво почне закипати.
Додайте віскі або бурбон. Накрийте кришкоюі почекайте близько години.

Набір спецій для Глюбір Баварський
✓ вишня сушена,
✓ цедра апельсина,
✓ імбир, гвоздика,
✓ кориця,
✓ бадьян,
✓ перець духмяний,
✓ мускатний горіх.

Вага: 52 г

Написати відгук

Немає відгуків про цей товар.