Склад набору для настоянки Тархун (3 л) Export
Класична гірка настоянка, міцний, «чоловічий» напій, який зовсім або майже не підсолоджується, а п'ється цілими чарками, як аперитив під щільну закуску. Чудово поєднується зі стравами грузинської кухні. Рецепт настоянки Тархун: На все вам знадобиться: • 3 літра самогону (або розведеного спирту) з міцністю 45-50% • Набір спецій для настоянки Тархун Усі інгредієнти скласти у відповідну ємність, залити самогоном міцністю 45-50 градусів. Поставити у темне тепле місце. Настоювання триває 10-14 днів. Після цього настій потрібно профільтрувати через ватку та спробувати. Якщо смак занадто жорсткий – додати трошки цукру – тільки для пом'якшення, напій не повинен бути солодким!н. Знімаємо з вогню і даємо охолонути природним способом. Проціджуємо готовий сироп через марлю, при потребі ще й через ватяний або кавовий фільтр, щоб позбавитися всіх дрібних частинок. Перед розведенням рекомендується витримати концентрат у холодильнику 2 дні. Перед подачею просто розводимо газованою водою у співвідношенні 1:4.
Склад набору для настоянки Тархун
✓ кориця,
✓ гвоздика,
✓ цедра лимона,
✓ перець запашний,
✓ тархун,
✓ коріандр
Вага: 36 г
Склад набору для настоянки Тархун
✓ кориця,
✓ гвоздика,
✓ цедра лимона,
✓ перець запашний,
✓ тархун,
✓ коріандр
Вага: 36 г