Набори спецій

Набір спецій для настоянки  в стилі "Віскі пряний" (1л, Cкарби Карпат)
В наявності
Набір спецій для настойки в стилі "Віскі пряний" на 1 літр. Приготувати чудовий напій під назвою пряний віскі тепер може кожен охочий ще й в домашніх умовах! За допомогою набору спецій для настойки в стилі пряний віскі ви зможете зробити це зовсім легко. Склад: кориця, гвоздика, перець духмяний,..
 Набір спецій для настойки "Коньяк" (1л, Cкарби Карпат)
В наявності
Набір спецій на 1 літр "Коньяк домашній". Склад: цукор ванільний, декстроза, звіробій, родзинки, кора дуба, коріандр, мускатний горіх, перець чорний горошком, чай чорний, тріска дубова, шипшина. Поєднання цих натуральних компонентів створює чудовий і витриманий смак такого благородного напою..
Набір спецій для настоянки в стилі "Джин" (1л, Cкарби Карпат)
В наявності
Набір спецій для настойки в стилі "Джин" на 1-1.5 літра. Приготувати справжній міцний, насичений ароматом ялівцю і цитрусових, джин можна навіть в домашніх умовах! Ви можете скористатися спеціальним набором спецій для створення настойки в стилі Джин, яка допоможе вам з легкістю приготувати цей алк..
Набір спецій для настоянки "Зубрівка" (3л, Cкарби Карпат)
В наявності
Набір спецій для настойки "Зубрівка" на 3 літри. Чудова суміш спецій на основі натуральних трав і рослинних компонентів створена для того, щоб ви могли з легкістю приготувати свою улюблену Зубрівку прямо в домашніх умовах! Склад: трава зубрівка, липовий цвіт, чебрець. У поєднанні ці рослинні..
Набір спецій для настойки "Перцівка" (3л, Cкарби Карпат)
В наявності
Набір спецій для настойки "Перцівка" на 3 літри. Насолодитися пряним і ароматним смаком традиційної настойки "Перцівка" вам допоможе набір спецій, за допомогою якого ви з легкістю зможете приготувати цього алкогольний напій прямо у себе вдома. Склад: перець червоний, перець духмяний, перець чорн..
Набір спецій для вермуту у стилі Campari (1 л)
В наявності
Набір спецій для вермуту у стилі Campari (1 л)Склад набору для вермуту у стилі Campari:✓ цедра лимона,✓ гвоздика,✓ дягель,✓ аніс,✓ фенхель,✓ корінь німецького ірису,✓ полин гіркий,✓ майоран,✓ шавлія,✓ чебрець,✓ розмарин,✓ кориця✓ помер..
Набір спецій для вермуту у стилі Martini (9 л)
В наявності
Набір спецій для вермуту у стилі Martini (9 л)Склад набору для вермуту у стилі Martini (9 л):✓ полин гіркий,✓ кориця,✓ ромашка,✓ ялівець,✓ чорна бузина,✓ кардамон,✓ мускатний горіх,✓ перцева м'ята,✓ деревій,✓ ванілінРецепт вермуту у стилі Martini (9 л) ..
Набір спецій для горілки Ouzo (3 л)
В наявності
Склад набору для горілки Ouzo (3 л)✓ аніс, ✓ бодян, ✓ фенхель, ✓ гвоздика, ✓ кардамон Це міцне спиртне, щедро ароматизоване анісом та іншими прянощами, вважається одним із національних напоїв Греції. Узо приваблює, окрім незвичайного насиченого смаку, оригінальним способом подачі – напій за..
Набір спецій для горілки Гданська М'ятна (3 л)
В наявності
Склад набору для горілки у стилі Гданська М'ятна:✓ М'ята,✓ Хрін,✓ Гвоздика,✓ Кориця,✓ Полин,✓ Цедра лимона,✓ Цедра апельсинаНабір спецій для горілки Гданська М'ятна Спеції із набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%. Настоювати 10 днів у теплому темному місці. Відфільтрува..
Набір спецій для горілки Гданська  Святого Духа (3 л)
В наявності
Склад набору для горілки Гданська Святого Духа (3 л) ✓ дягіль, ✓ перець запашний, ✓ ялівець, ✓ лаванда, ✓ шавлія, ✓ фенхель, ✓ м'ята, ✓ аніс, ✓ кориця, ✓ гвоздика, ✓ цедра лимона, ✓ кминОсновний компонент, коріння дягиля лікарського, за старих часів називали священними (буквально: корі..
Набір спецій для горілки Гданська Татарське Зілля
В наявності
Склад набору для горілки Гданська Татарське Зілля (3 л) ✓ аїр корінь, ✓ оман, ✓ німецький ірис, ✓ імбир, ✓ кардамон, ✓ цедра апельсина, ✓ цедра лимона, ✓ дягіль корінь, ✓ кмин, ✓ троянда бутони.Адам Міцкевич неодноразово згадує у віршах так звану «гданську горілку» – у «Пані Тадеуші», напр..
Набір спецій для горілки з Журовлиною (3 л)
В наявності
Склад набору для горілки Журавлинної (3 л) ✓ журавлина сушена, ✓ яблуко сушене, ✓ кориця, ✓ корінь дягиля. Горілка з легкими запашними відтінками журавлини. Спеції із набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%. Настоювати 7 днів у теплому темному місці. Відфільтрувати..